Najpredávanješie produkty

Informácie

Zobrazené produkty

Miso jačmenné /250g/ Zväčšiť

Miso jačmenné /250g/

Nové

5,70 €

Detaily

Tradične sa miso vyrába kombináciou koji (kultivované na obilí alebo sójových bôboch), uvarených sójových bôbov, soli a vody. Táto zmes fermentuje. Podľa typu kultúry KOJI, pomeru ingrediencií (hlavne ryže, jačmeňa alebo len sójových bôbov), dobe a teplote fermentácie sa vytvoria rôzne typy misa. 

Je zdrojom esenciálnych aminokyselín, vitamínov a minerálov, enzýmov, napomáha tráveniu a asimilácii potravy. Jeho denná konzumácia znižuje cholesterol, alkalizuje krv, ruší pôsobenie niektorých karcinogénov, neutralizuje účinok rádioaktivneho žiarenia a neutralizuje účinok znečisteného ovzdušia. 

Zloženie: Sója, jačmeň, morská soľ, koji 

Hmotnosť : 250g

Hodnotenia

Žiadne komentáre.

Napísať hodnotenie

Miso jačmenné /250g/

Miso jačmenné /250g/

Napísať hodnotenie

14 other products in the same category: